Jeg kan hjælpe dig med at lave en WordPress fra bunden, opdatere din nuværende hjemmeside eller hjælpe hvis der er noget teknisk der driller. Hvis du får lavet en ny hjemmeside af mig, får du altid evig support efterfølgende – uanset hvor mange spørgsmål du måtte have, kan du altså altid kontakte mig og få hjælp.

Én af de mange gode grunde til at vælge en WordPress hjemmeside er, at det er super nemt at gå til, når først det tekniske er plads. Du vil selv kunne vedligeholde tekst, billeder, nyheder og meget mere, uden af skulle have erfaring med programmering, HTML, PHP og lignende. Det er lige så nemt at ændre tekst og billeder i WordPress, som at rette et Word-dokument.

WordPress er verdens mest populære CMS og derfor er der også et hav af temaer og plugins, så man kan tilpasse sin hjemmeside, så den passer til ens brand eller personlige stil. Rent faktisk er der ingen grænser for hvad du kan med WordPress, hvor du både kan have en generel hjemmeside, blog, website og meget mere – samlet ét sted!

Med WooCommerce WordPress plugin kan man omdanne en almindelig WordPress hjemmeside til en webshop, hvor du kan sælge varer og digitale produkter.

Kontakt mig i dag


Referencer

Jeg kan stærkt anbefale Tobias, såfremt du har brug for en WordPress konsulent. Tobias er meget fleksibel og hjalp mig hurtigt med mine tekniske udfordringer, med blandt andet kvalitetstjek, code review af eksempelvis plugins, opsætning, mm. Tobias er super god til rådgivning i forhold til teknisk arkitektur, og har en generel god teknisk indsigt i platformen som helhed. Tobias er meget kompetent til WordPress, samtidig med at han går op i at tale et sprog, hvor alle kan være med, og kommunikerer og indrager mig i hele processen løbende.

,

 

Jeg hyrede Tobias til at hjælpe mig med at give min hjemmeside et nyt design, kant og et overordnet tema. Tobias kom med gode råd til, hvordan siden kunne bygges op. Tobias er effektiv og retter hurtigt det der rettes skal løbende i processen, så resultatet både bliver godt og hurtigt afsluttet.

Jeg anbefaler klart Tobias til Jer der evt. skal have hjælp til at designe en enkel, overskuelig og brugervenlig hjemmeside.

Tobias er udover at være effektiv og arbejdsom meget servicemindet og behagelig at interagere med.

, Festoriginal.dk

 

Jeg kontaktede Tobias for at få hjælp til nogle rettelser på Dankurer.dk.

Tobias rettede fejlene i de formularer, der var problemer med, og overholdt alle aftaler og deadlines.

Kan kun varmt anbefale Tobias.

, Markman.dk

 

Vi har haft fornøjelsen af Tobias i forbindelse med vores hjemmeside.

Tobias er ikke blot en rar og omgængelig konsultent. Vi følte os hurtigt i gode hænder, hvilket gjorde at opgaven med at sætte vores hjemmeside op, udviklede sig til at omfatte omskrivning af tekster, basal SEO af siden, samt opsætning af Facebook og Google+-profil.

Han læste lynhurtigt vores firmas behov, hvilket minimerede spildtid. Derudover blev enhver lille rettelse vi måtte have, hurtigt og effektivt implementeret.

Tobias formåede at aflevere en færdig hjemmeside til os i løbet af ganske få dage, til en pris alle har råd til.

Det er bestemt ikke sidste gang, at vi har kontaktet Tobias, og vi ser frem til det fremtidige samarbejde.

Jeg vil til hver en tid anbefale Tobias.

,

 

Tobias er rigtig god til WordPress og har et stort kendskab til systemmet. Jeg havde problemer med min hjemmeside, og tog kontakt til Tobias. Kort tid efter jeg havde kontaktet Tobias, gik han igang. Han havde løst problemet hurtigt og til fuld tilfredshed.

Rasmus Døj

 

Jeg er imponeret af Tobias, som har hjulpet mig med at blive klogere på, hvad der sker på blogområdet. Han er fuld af energi, nytænkende og hurtig med et godt råd uanset, hvor langsom jeg er. Men allervigtigst, så handler han omgående, hvilket er noget som jeg sætter stor pris på. Jeg kan klart anbefale Tobias til alle, som interesserer sig for sociale medier, blogs osv.