Med WooCommerce WordPress plugin er det muligt at omdanne en almindelig WordPress hjemmeside til en webshop, hvor der kan sælges varer og digitale produkter. Det tager under fem minutter at installere plugin’en, men vil du gerne have shoppen integreret bedst muligt på hjemmesiden, eller skal du have bygget en webshop fra bunden, kræver det noget arbejde.

Jeg kan hjælpe dig med alt lige fra idé til en færdig WooCommerce webshop. Når man opretter en webshop, er det ikke kun produkterne der skal være klar, der skal også tænkes over betalingsgateways, SEO, og meget mere. Uden dette vil du ikke kunne modtage betalinger, være synlig i søgemaskiner eller få nogen salg.

Når du bestiller en WordPress webshop af mig, vil du altid få evig support med gratis. Hvis der er noget teknisk der driller, problemer med betaling, en kontaktformular der ikke virker eller noget helt fjerde, hjælper jeg uden du skal betale en krone. WooCommerce er så stor og populær en platform, at der næsten med garanti allerede er nogen andre der allerede har haft samme problem som dig

Kontakt mig i dag