Gæsteblogging har fået en ny fordel

Du er sikkert allerede bekendt med de klassiske fordele der er ved at gæsteblogge – Altså primært indgående links og synlighed – Men nu er der altså kommet en helt ny fordel ved gæsteblogging.

Google+ er stadig et relativt nyt medie, men Google har allerede formået at smide nogle ret gode fordele ind for os bloggere (og andre udgivere til nettet). AuthorRank er et helt nyt begreb, som gør det muligt for os udgivere at erobre de gode pladser i Google ved at skrive genialt indhold, som folk deler.

Alle bloggere der har sammenkoblet sin Google+ profil med sin blog vil have en AuthorRank, hvor dem som udgiver noget lort har en dårlig AuthorRank og dem som udgiver noget fantastisk har en god AuthorRank.

Du kender måske allerede til fordelen med billede og link til Google+ profil, når du sammenkobler din Google+ profil til din blog, men fremover vil Google altså kunne holde øje med hvor mange +1’er, delinger og kommentarer at din indhold får, og de vil give dig godbidder i form af højere resultater på Google-søgninger, hvis du skriver noget godt.

Har du selv skrevet nogle gode gæsteindlæg, hvor du ikke har taget ejerskab på dem endnu, så skynd dig at kontakt bloggens ejermand og få det fixet.

Jeg bruger selv gæstebloggin i ny og næ, og vil i fremtiden aldrig kunne lokkes til at skrive et til en blog, hvis ikke jeg fik ejerskab på det. Jeg er sikker på at denne nye funktion vil blive meget mere populær end den er i dag, og på sådanne funktioner kan det helt klart være en god idé at være på forkant.

Bruger du WordPress findes der en meget nem måde, at få lavet Google+ Authorship på dine indlæg, og på den måde komme igang med at forbedre din AuthorRank – Du kan finde en hurtig guide til det på StartBlogger.dk.

Forfatter: Tobias Hyldeborg

Jeg arbejder med SEO, webanalyse og online marketing, og skriver langt de fleste indlæg på denne blog. Udover arbejde på bureau, har jeg min egen lille virksomhed som driver denne blog og en række affiliate-hjemmesider.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. .