GiveAway – Premium WordPress tema “Summit”

Jeg er lidt desperat i min leden efter et nyt WordPress tema til min blog. Mit nuværende tema er princippet cool nok, men kunne nu godt tænke mig et responsivt et, så smartphone- og tabletbrugere ville se en lidt federe udgave af min blog.

I en periode gik jeg med tanken om at lægge blogging lidt væk, og ledte derfor et “online-cv-agtigt-tema” på Themeforest, og fandt “Summit”. “Summit” er et super lækkert WordPress tema, til folk der ikke skal bruge andet end lidt info om dem selv, et online CV og kontaktinformationer.. For blogging-delen fungerer ikke specielt godt.

Når du går ind i blog-delen i temaet, har du ikke mulighed for at gå til et specifikt indlæg – Permalinks og SEO er altså ikke noget du skal gå op i, hvis du vælger at benytte dette tema, men hvis du derimod blotefterspørger et simpelt tema som kan fremvise dine kvalifikationer, lidt om dig og nogle muligheder for at komme i kontakt med dig – Så er dette tema essentielt.

Så kunne du godt tænke dig at få et Online CV som brug af din personlige branding har du nu muligheden for at spare $30 (ca. 164 DKK). Personligt synes jeg at temaet er super lækkert, og er sgu lidt ked af, at blogging-delen fungerer så dårligt.. Ellers havde jeg brugt det tema idag.

Det behøves selvfølgelig ikke at være dig selv der kommer til at bruge temaet – Måske har du en kunde, et familiemedlem eller en ven du tror ville blive glad for et Online CV, og så er denne mulighed jo idéel. Hvis du ikke selv kan finde ud af, at sætte en hjemmeside op med temaet skal jeg nok hjælpe dig med det.

Hvis du kunne tænke dig, at være med i denne GiveAway skal du gøre det via denne lille fine widget:
a Rafflecopter giveaway

Forfatter: Tobias Hyldeborg

Jeg arbejder med SEO, webanalyse og online marketing, og skriver langt de fleste indlæg på denne blog. Udover arbejde på bureau, har jeg min egen lille virksomhed som driver denne blog og en række affiliate-hjemmesider.

12 meninger om “GiveAway – Premium WordPress tema “Summit””

  1. Nu er jeg måske dum, men jeg fatter ikke helt konceptet her… Er det en konkurrence om at du forærer temaet væk, eller hvordan?

    (undskyld mit totalt uvidende spørgsmål)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. .