Find den rigtige vinkel

Google Alerts underretninger

Hvis du gerne vil skaffe nogle besøgende via Google kan det være en god idé at finde nogle relevante søgeord at ligge vægt på. Det handler om at finde en mellemvej på, at der bliver søgt meget på søgeordet, men samtidig ikke være stor konkurrence på det pågældende søgeord.

Sidstnævnte må du selvfølgelig selv om, men hvis du ikke vil bruge lang tid på at skaffe indgående links og alt det andet der indgår i vil jeg anbefale dig, at finde et/nogle søgeord hvor konkurrencen ikke er vandvittig stor.

Men hvordan finder man så disse guldkorn til søgeord? Det gør du med . Dette tool gør det muligt at se hvor mange søgninger der bliver foretaget på et bestemt søgeord, både lokalt (du kan selv vælge lokation; Danmark, Odense, USA osv.) og globalt. Ydermere viser den hvor stor konkurrence der er på søgeordet – Dette vises vha. en “bar” der illustrerer, at jo grønnere den er, jo større konkurrence – Du kan altid pege med cursor’en på bar’en hvor der vil komme en tekst med “Lav konkurrence”, “Konkurrence på mellemniveau” osv.

Det fede ved AdWords’ Søgeordværktøj er, at du kan finde relaterede søgninger, og dermed finde en alternativ vinkel at udforme din evt. SEO-artikel, eller kommende hjemmeside om et specifikt emne.

Forfatter: Tobias Hyldeborg

Jeg arbejder med SEO, webanalyse og online marketing, og skriver langt de fleste indlæg på denne blog. Udover arbejde på bureau, har jeg min egen lille virksomhed som driver denne blog og en række affiliate-hjemmesider.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. .