Guide – Lav din egen Facebook-side

guide til effektivitetssporing facebook annoncer

Hvad enten det er for at styrke dine chancer på jobmarkedet, dit personlige brand eller din virksomhed online kan en Facebook-side være en super god idé.

Mange ved slet ikke hvor de skal starte, og hvordan det hele fungerer, så derfor har jeg lavet en lille guide der er nem at følge, hvis du er i tvivl om hvordan man opretter sin egen Facebook-side.

 1. Gå ind på .
 2. Vælg én af følgende kategorier:
  1. Forretning eller sted i lokalområdet
  2. Virksomhed, organisation eller institution (vil jeg anbefale hvis du skal oprette en Facebook-side til din virksomhed)
  3. Brand eller produkt
  4. Kunstner, band eller offentlig person (vil jeg anbefale hvis du vil oprette en Facebook-side for at effektivisere dit personlige brand)
  5. Underholdning
  6. Sag eller fællesskab
 3. Vælg en relevant underkategori for din virksomhed/dit personlige brand, eller hvad du nu opretter en Facebook-side for. :-)
 4. Skriv et relevant navn for Facebook-siden.

Er du jobsøgende og vil have flere tips til hvordan du kan styrke din personlige branding med de sociale medier vil jeg anbefale dig at tage et kig på hjemmesiden, , som giver massevis af tips til alle kanter og hjørner at dette område.

Det var sådan set grund-trinnene til at starte din egen Facebook-side, hvis du spørgsmål til noget omkring guiden, eller noget yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at skrive en kommentar, eller kontakte mig direkte via kontakt-formularen.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (6 bedømmelser, gennemsnit: 4.50 ud af 5)
Loading...

6 meninger om “Guide – Lav din egen Facebook-side”

 1. Hej!
  Kan du hjælpe mig med at invitere vennerne fra min private side: Ella Krog, til at synes godt om min erhvervsside: VisitElla – tid til forandring. Jeg har forsøgt mig med “opbyg målgruppe” og derefter “invitere venner”, men det virker ikke for mig. Jeg har godt 200 venner jeg kan invitere….så mon ikke et par af dem vil synes om min side?- Snøft!

 2. – klip in —-
  Facebook-side.

  Gå ind på følgende link.
  Øverst i højre hjørne finder du en knap med “+ Opret side”
  – klip ud ——

  jeg kan ikke finde “følgende link.”

  1. Det kan jeg umiddelbart heller ikke. Jeg ville anbefale dig at følgende kategori i stedet “Kunstner, band eller offentlig person -> Offentlig person”.

   Hvis det er en “niche blog” med “speciale” i et bestemt emne, kan du vælge et specifikt emne i ét af kategorierne – Men hvis det “bare” er en personlig blog vil jeg anbefale “Offentlig person” som kategori.

Skriv et svar