Hubsan X4 Cam Plus

Hubsan X4 Cam Plus quadcopter med Hubsan logo

Hubsan X4 Cam Plus er en opgraderet version af Hubsan X4 Plus. Fordelen ved denne drone er, at den er på størrelse med en håndflade, den er meget kompakt og samtidig kan den holde til de fleste styrt. Den er desuden også nem at manøvre med til trods for dronens størrelse. Hubsan har valgt at udstyre deres X4 Cam Plus med en 6-axis gyro, der blandt andet bidrager til, at den flyver mere stabilt end de forhenværende versioner. Som følge af dens størrelse og dens evne til at manøvre, så er den både egnet til at flyve indendørs og udendørs, men du skal dog være opmærksom på, at man som følge af dens lave vægt skal være meget varsom, når man flyver udendørs.

Hubsan X4 Cam Plus holder automatisk højden

Hvis du tidligere har ejet en Hubsan-model eller har erfaring med én eller flere af de forhenværende modeller, så er du med garanti også bevidst om, at det ikke altid har været lige nemt at få sin Hubsan-drone til at holde den samme højde. Det tyder dog på, at Hubsan også er blevet opmærksom på dette problem, hvilket har resulteret i, at Hubsan X4 Cam Plus er blevet meget nemmere at have med at gøre på dette punkt. Det skyldes blandt andet, at Hubsan har valgt at indbygge et barometer, der er med til at sikre, at dronen altid holder den samme højde, når du har gas-pinden i midterpositionen. Det gør det langt mere behageligt for dig, at flyve med din Hubsan X4 Cam Plus.

Quadcopter drone

Hubsan X4 Cam Plus er en quadcopter drone, hvilket betyder, at den har fire propeller til at manøvrere rundt med. Dette giver dronen langt bedre stabilitet når den er i luften, og gør den samtidig også en del nemmere at styre, i forhold til droner der måske kun har tre propeller.

Kommer med påmonteret kamera

Endnu en af fordelene ved at vælge en Hubsan X4 Cam Plus til fordel for én af de forhenværende modeller fra Hubsan er, at denne model skiller sig ud fra den klassiske Hubsan ved, at den også er blevet udstyret med et lille og praktisk HD-kamera. Det kan både tændes og slukkes direkte på dronen. Alle optagelser, som du optager med kameraet på din drone vil blive gemt direkte på et Micro SD-kort – dette medfølger ikke, så det skal du selv sørge for at tilkøbe. På grund af det monterede kamera, så vil denne model naturligvis også være en kende tungere end den originale model, men det har dog ingen effekt på manøvreringen. Kameraet filmer i opløsning på 1280 x 720 pixels.

Video-anmeldelse af dronen

Hvad indeholder pakken?

Først og fremmest skal det nævnes, at Hubsan X4 Cam Plus kan præstere en flyvetid, der lyder på mellem fem og syv minutter, og det medfølgende batteri kan desuden genoplades på cirka 30 minutter. I pakken finder du naturligvis selve dronen, Hubsan X4 Cam Plus, mens der samtidig også medfølger en fjernbetjening, der gør det muligt at fjernstyre dronen. Der medfølger ligeledes også en USB-oplader, der – som sagt – gør det muligt for dig at oplade din drone på cirka 30 minutter. Der medfølger også det batteri, som du skal lade op og sætte ind i din Hubsan X4 Cam Plus, inden du kan flyve med den. Der medfølger desuden også både propelbeskyttere og en mængde af ekstra propeller.

Forfatter: Tobias Hyldeborg

Jeg arbejder med SEO, webanalyse og online marketing, og skriver langt de fleste indlæg på denne blog. Udover arbejde på bureau, har jeg min egen lille virksomhed som driver denne blog og en række affiliate-hjemmesider.

Her tænker du på “Hubsan X4 Cam Plus”

 1. Hej Tobias.

  Dejligt med en interessefælle :-)
  Jeg vil dog lige rette dig lidt. Du skriver at Hubsan X4 CAM Plus er en opgradering af Hubsan X4 Plus. Det er ikke helt korrekt. “Plus”-modellerne er begge opgraderinger af de tidligere modeller. Hubsan X4 CAM Plus er en opgradering af Hubsan H107C HD og Hubsan X4 Plus er en opgradering af den originale .

  Du skriver ligeledes at den er mere stabil pga. 6-akset gyro. Der sidder faktisk også en 6-akset gyro i den “gamle” model. Det der gør de nye “Plus”-modeller interessante, er som du også skriver at de bliver bedre til at fastholde højden.

  “Plus”-modellen kommer også i en ny FPV udgave og som det ser ud nu, kan vi forvente de nye Hubsan’er lige efter nytår. Det ser desværre ikke ud til de når frem til jul.

  Stor ros til din hjemmeside. Jeg “roder” en del med WordPress, men kan ikke rigtigt programmere, så måske jeg kan få brug for din ekspertise en dag.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. .