7 nemme links der skyder dit website til toppen af Google

Nemme links der skyder dit website til toppen af Google

Nemme links har ofte ikke en god lyd i SEO-folks ører – De er nemlig ofte ikke af så god værdi. I dette indlæg får du dog en række forskellige typer links, som er nemme at opnå, og samtidig har høj værdi.

Virksomhedskataloger

Der findes forskellige typer af virksomhedskataloger, alt lige fra Krak og De Gule Sider til Yelp og Tripadvisor. Tilmeld dig alle de relevante, og sørg for at der linkes til dit website.

DomæneDomain Rating (2018)
krak.dk68
aok.dk61
yelp.dk54
misterwhat.dk52
hotfrog.dk50

Artikeldatabaser

Der findes forskellige artikeldatabaser, hvor du gratis kan tilmelde en artikel, hvor der er et link tilbage til dit eget site. Vær opmærksom på at der ofte er limits på antal ord og links.

DomæneDomain Rating (2018)
re-new.dk31
konsnet.dk29
sjfi.dk26
dkinst-rom.dk21
dskfnm.dk18

Kundeanmeldelser

Det er vigtigt at have et godt omdømme online, og dette kan man bl.a. optimere ved at indhente anmeldelser. De fleste af disse sider linker tilbage til din virksomheds hjemmeside.

DomæneDomain Rating (2018)
dk.trustpilot.com92
yelp.dk61
bedoemmelse.dk55
ratepanel.com37
better.dk33

Rabatkode-sider

Der findes mange forskellige sites, som samler rabatkoder. Har du en webshop, kan du tilmelde den, lave en midlertidig rabatkode, og fjerne den igen.

DomæneDomain Rating (2018)
jyllands-posten.dk/rabatkode82
rabatkoder.ekstrabladet.dk81
pricerunner.dk/vo/Rabatkoder72
rabatkoder.com30
rabatkongen.dk25

IngenCO2.dk

Vis at du viser hensyn til miljøet, og få samtidig et højkvalitets link. Dette link koster penge, men dit website vil samtidig også blive CO2-neutralt, hvilket du kan bruge i din markedsføring.

Bloggere

Ved at sponsorere bloggere, kan du både få et højkvalitets link, og som en bonus få dit brand eksponeret til din målgruppe. Vær opmærksom på, at der tydeligt bør blive kommunikeret, at indlægget er sponsoreret.

Sponsorater

Ved at støtte et event, forening, sportsudøver eller lign., vil du typisk kunne opnå et link fra pågældendes website. Denne type link koster naturligvis penge, men du vil samtidig få markedsført din virksomhed som en bonus.

Leverandører

Har du en webshop, som ikke sælger egne produkter? Ræk ud til dine leverandører, og hør om du må få et link fra deres “Forhandler”-side – stort set alle produktionsvirksomheder har sådan en side.

Dit netværk

Brug lidt tid på, at få et overblik over, om nogle i dit netværk, venner eller familie, har hjemmesider, hvor du kan få et link fra. De vil ikke altid være super relevante, men vil være nemme at opnå.


Har du selv nogle idéer til nemme links, som er forholdvis nemme at få, men stadig giver et lille SEO boost? Et godt link behøver ikke altid tage lang tid at opnå.

Forfatter: Tobias Ehlig

Tobias Ehlig blogger flittigt indenfor emnerne omkostningseffektiv videoproduktion, online video markedsføring, video SEO og iværksætteri.

10 meninger om “7 nemme links der skyder dit website til toppen af Google”

 1. Hvor tilføjer man sin profil på Krak.dk? Jeg har kigget men kan ikke finde noget sted?

 2. Rigtig god artikel – med nogle gode tips! Jeg vil lige komme med et andet tip, som jeg selv har brugt til mine projekter. Man kan oprette sig som bruger på diverse parti sider og få et link på den måde, hvilket også er et rigtig godt link.

  F.eks. her:

 3. Hej Tobias

  Super fint indlæg, med nogle tips alle “linkbuildere” burde anvende. Jeg synes også at links fra anmeldelsesider, er relevant at nævne. Der findes en del “bedøm/anmeld website” sider, hvor nogle har en stor linkværdi, og så tager det næsten ingen tid at få oprettet sin webshop/website Dog kræver det sjældne gange godkendelse af webmasteren, før ens side har fået en plads på anmeldelsessiden.

  Til den hurtige: Så er bornibyen.dk et godt sted at oprette sit site (Og det tager ingen tid). :)

  Venlig hilsen Simon

 4. Du kan både få et link via din profil og det “sted” du har oprettet på bornibyen.dk. Ved at oprette et sted/website, skal du blot søge efter din side i søgefeltet, så kan du derefter klikke på “tilføj sted”. Jeg tror du skal have oprettet en profil, før du kan oprette et sted/website. :-)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. .