6 nemme links der skyder dit website til toppen af Google

Nemme links til SEO

Nemme links har ofte ikke en god lyd i SEO-folks ører – De er nemlig ofte ikke af så god værdi. I dette indlæg får du dog en række forskellige typer links, som er nemme at opnå, og samtidig har høj værdi. Dette indlæg bliver løbende opdateret med nye steder du kan opnå nemme links.

1. Rabatkode-sider

Der findes mange hjemmesider som samler i forskellige kategorier. Det kan være generelle rabatter som alle kan bruge, eller rabatter specielt målrettet studerende. Tilmeld dig gerne 4-5 af disse rabatsider. Der er nemme links at hente her. Typisk er de ikke specielt relevante, og heller ikke vildt stærke, men til gengæld kan de give lidt salg.

2. Artikeldatabaser

Der findes mange artikeldatabaser på internettet, hvor du kan udgive artikler uden de store krav, og samtidig få indgående links. Der er dog ofte en nedre grænse for antallet af ord i artiklen, og en øvre grænse for antallet af udgående links, men det er intet problem. I arbejdet med har jeg selv fået udgivet en del artikler på disse artikeldatabaser.

3. Nemme links fra hjemmesider i dit netværk

Du kender helt sikkert en masse mennesker; familie, venner, studiekammerater, kollegaer osv. Prøv lige at tænk over, om du kender nogen der har en hjemmeside, og spørg så om du ikke kan få et link ind på denne.

Dette er ekstremt nemme links fordi du spørger folk som du allerede har et forhold til. Relevansen og troværdigheden af disse links afhænger helt af hvilke hjemmesider du kan finde frem i dit netværk.

4. Leverandører

Hvis du sælger produkter som du ikke selv producerer, så må du have nogle leverandører. De har typisk en oversigt over deres forhandlere, som de kalder ”Forhandlerliste”, ”Where to buy?” eller lign.

Skriv til dem og spørg om du ikke kan komme på listen. Ofte vil de blot tilføje dig med det samme uden problemer. Hvis det er større brands og du er en lille butik kan du måske få at vide, at du skal forhandle flere af deres produkter før du kan komme på listen. Og så er der ikke andet at gøre end at skrive til dem igen, når du har et større sortiment af deres brands produkter.

Disse links kræver meget lidt af din tid, og er i mange tilfælde både relevante og stærke, men stadigvæk nemme links at opnå.

Dette tip fik jeg af min kammerat Michael, som især har haft stor glæde af tippet selv, fordi han arbejder med en webshop i den erotiske ende, som ellers kan være svær at få links til.

5. Diverse profiler

På mange hjemmesider har du mulighed for at oprette en profil, hvori du kan skrive en tekst om dig selv, og her inddrage et link til dit website. Sørg fx også for at  og har et link til dit website – hvis der ikke allerede er et, så blot skriv til dem og bed dem tilføje det.

Disse links er ligeledes meget nemme, og kan i mange tilfælde have ret god troværdighed. Hvis du også vil gøre linket relevant, så sørg for at skrive en god tekst på siden omkring det samme emne som din hjemmeside omhandler.

6. IngenCO2.dk

På hjemmesiden kan du få stærke links fra både deres danske, svenske, finske, tyske og internationale site. Du betaler et årligt abonnement, men får samtidig links der er meget mere værd en dette. Udover flere gode links, får du også lov til at bruge “CO2 neutralt website” badget på din hjemmeside.


Har du selv nogle idéer til nemme links, som er forholdvis nemme at få, men stadig giver et lille ? Et godt link behøver ikke altid tage lang tid at opnå, og derfor kan det være rigtigt lækker med en liste som denne, hvor man både får værdi, og ikke skal bruge en evighed på dem.

Forfatter: Tobias Ehlig

Tobias Ehlig blogger flittigt indenfor emnerne omkostningseffektiv videoproduktion, online video markedsføring, video SEO og iværksætteri.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (3 bedømmelser, gennemsnit: 5.00 ud af 5)
Loading...

10 meninger om “6 nemme links der skyder dit website til toppen af Google”

 1. Hvor tilføjer man sin profil på Krak.dk? Jeg har kigget men kan ikke finde noget sted?

 2. Rigtig god artikel – med nogle gode tips! Jeg vil lige komme med et andet tip, som jeg selv har brugt til mine projekter. Man kan oprette sig som bruger på diverse parti sider og få et link på den måde, hvilket også er et rigtig godt link.

  F.eks. her:

 3. Hej Tobias

  Super fint indlæg, med nogle tips alle “linkbuildere” burde anvende. Jeg synes også at links fra anmeldelsesider, er relevant at nævne. Der findes en del “bedøm/anmeld website” sider, hvor nogle har en stor linkværdi, og så tager det næsten ingen tid at få oprettet sin webshop/website Dog kræver det sjældne gange godkendelse af webmasteren, før ens side har fået en plads på anmeldelsessiden.

  Til den hurtige: Så er bornibyen.dk et godt sted at oprette sit site (Og det tager ingen tid). :)

  Venlig hilsen Simon

 4. Du kan både få et link via din profil og det “sted” du har oprettet på bornibyen.dk. Ved at oprette et sted/website, skal du blot søge efter din side i søgefeltet, så kan du derefter klikke på “tilføj sted”. Jeg tror du skal have oprettet en profil, før du kan oprette et sted/website. :-)

Skriv et svar