4 SEO tricks der kræver minimalt arbejde

SEO tricks der kræver minimalt arbejde

Søgemaskineoptimering kræver hårdt arbejde, men har du ikke arbejdet med det endnu, vil der ofte være nogle øvelser, som kræver minimalt arbejde. For at komme højt i søgeresultater, er det vigtigt at der er styr på både OnSite SEO, links og det tekniske – disse SEO tricks handler primært om teknisk SEO.

1. Sitemap

Ved at installere et sitemap på din hjemmeside, vil du kunne give søgemaskiner besked om alle de sider der findes, på din hjemmeside. Bruger du WordPress vil jeg anbefale Yoast SEO til dette – alternativt kan du benytte Screaming Frog til at crawle din hjemmeside, og få den til at lave et XML sitemap.

2. URL struktur

Både din URL struktur og navngivning bør være på plads. En ordentlig URL struktur, indeholder de forskellige mapper i hierarkiet, og er navngivet med almindelig tekst. Nogle CMS kalder blot nye sider for den overskrift du har givet dem, men helt optimalt bør din URL være så kort og præcis som muligt.

3. Brug internationale tegn

Du må aldrig bruge Æ, Ø, Å og andre lokale tegn, når du navngiver en URL. Det skaber tekniske udfordringer, og søgemaskiner er efterhånden så kloge, at de godt ved at “ae” er “Æ”, “oe” er “Ø” og “aa” er “Å”. Bruger du WordPress, klarer den alt dette automatisk, men bruger du andet CMS, bør du tage et kig på dette.

4. Meta tags

Title tags og meta descriptions er titlen og beskrivelsen der dukker op for din side, i søgeresultaterne. Bruger du WordPress vil title automatisk blive udfyldt med overskriften på din side/indlæg og din hjemmeside-navn. Dog er det ofte en rigtig god idé, at versionere overskrift/titel på hjemmesiden og til søgemaskiner (title tag). Jeg vil igen anbefale Screaming Frog til dette, da en standard WordPress side, ikke giver dig mulighed for at skrive meta descriptions. Denne opgave tager lidt længere tid, men specielt title tags har en stor indvirkning på din synlighed, mens meta description er en stor faktor for CTR fra søgemaskinerne.


1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 bedømmelser // Samlet bedømmelse er 5,00 ud af 5)
Loading...


Kommentarer

    • Linkbuilding kræver jo netop arbejde? :-)

      Dette indlæg giver fire tip hvordan du kan booste din SEO uden næsten at løfte en finger. Hvis du læser indlægget ordentligt skriver jeg det også, sammen med at indgående links og gode SEO-tekster selvfølgelig giver mere end disse fire simple tips. :-)

Skriv et svar