Skab indhold udfra din interesse

Skab indhold med content marketing

Hvis du nogensinde skal have succes med en blog er det utroligt vigtigt at du brænder for det du laver. Hvis du skaber indhold om ting der har din interesse, og man kan se at du brænder for det, uanset om det er på tekst, video eller lyd skal de besøgende nok komme. Jeg kan ikke love dig at din blog vil være én af dem der bliver besøgt flere tusinde gange om dagen, men jeg kan forsikre dig, at det i virkeligheden ikke er så svært at nå op til et besøgstal der ligger på en 50-100 besøg om dagen, hvis du husker at bruge de sociale medier ordentligt.

Dette indhold handler ikke om hvordan man skal bruge de sociale medier i forhold til blogging, det har jeg skrevet en del indlæg om i forvejen – Dette indlæg handler om hvor vigtigt det virkelig er, at du brænder for det indhold du smider ud på din blog.

Jeg havde et tidspunkt, hvor jeg hjerneløst sad og læste IT-nyheder for at omskrive den til min egen blog, og skrive ét eller andet stort medie som kilde. Efter noget tid fandt jeg ud af, at mine besøgstal var faldene. Folk gad ikke læse IT-nyheder på en blog, de ville læse om mine personlige erfaringer, holdninger, guides og alverdens ting og sager hvor bloggeren (i dette tilfælde mig) ydrer sig omkring noget specifikt, og ikke bare skriver holdningsløst. Dermed ikke sagt, at man ikke kan skrive holdningsløse IT-nyheder som ikke kan fange – Det foregår bare ikke på en blog!

Så er du én af dem som jeg var engang.. Start på en frisk.. Det gjorde jeg! :-)

Billede:

Forfatter: Tobias Hyldeborg

Jeg arbejder med SEO, webanalyse og online marketing, og skriver langt de fleste indlæg på denne blog. Udover arbejde på bureau, har jeg min egen lille virksomhed som driver denne blog og en række affiliate-hjemmesider.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. .