Skullwax Hard Wax og Pomenade anmeldelse

skull wax hard wax og pomenade hår voks anmeldelse

Skullwax er en dansk virksomhed der laver voks til håret. De har to forskellige produkter – Hard Wax som er hård voks til kort og mellemlangt hår, samt Pomade som har en mere blød konsistent, og passer godt til mellemlangt hår. Jeg har fået tilsendt en af hver, og vil i dette indlæg give min bedømmelse af de to vokse.

Skullwax Hard Wax

Denne voks fra Skullwax er helt klart den jeg synes bedst om af de to. Den har et super godt hold, og er rigtig god at arbejde med, når man lige har varmet den op i hænderne. Selvom den er rigtig god til at holde håret i position, kan man stadig sagtens rette på det i løbet af dagen.

Skullwax Pomade

Sikkert en ganske god voks til personer med lidt længere hår end undertegnede. Jeg synes den er knap så god til at holde håret, i forhold til Skullwax Hard Wax. Jeg tror dog samtidig også at denne voks ville være rigtig god til folk der har en frisure, hvor håret ligesom ligger ned, så som slikhår, sideskildning eller lign. Den giver nemlig en del glans til håret, hvilket Hard Wax så samtidig ikke er så god til.

Efter jeg har testet dem begge hver for sig, er jeg begyndt at blande lidt Skullwax Pomade i min hånd, når jeg har taget en passende mængde Skullwax Hard Wax. På den måde får man både godt hold, og glans til håret, så det ikke ser alt for tørt ud. Det synes jeg virker rigtigt godt, og når man blander dem på den måde får man også fordelen fra den anden voks, og dermed ingen af ulemperne!

Jeg kunne sagtens finde på at købe voks fra mærket igen, da jeg synes de virker rigtigt godt, og på samme tid ikke er super dyrt. Det faktum at det er en dansk virksomhed og at det bliver produceret i Danmark trækker selvfølgelig heller ikke ned, selvom jeg i princippet ikke skænker det en tanke ved ret mange produkter.

Sponsoreret.

Forfatter: Tobias Hyldeborg

Jeg arbejder med SEO, webanalyse og online marketing, og skriver langt de fleste indlæg på denne blog. Udover arbejde på bureau, har jeg min egen lille virksomhed som driver denne blog og en række affiliate-hjemmesider.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. .