The Cloakroom rabatkode på 350 kr.

The Cloakroom rabatkode som sparer dig for 350 kr

Få en The Cloakroom rabatkode, der giver 350 kr. til onlineservicen, der finder tøj der passer lige netop dig. Efter du har givet nogle hurtige oplysninger om dine mål, stil og præferencer, får du din egen personlige shopper. Jo flere pakker du bestiller, jo bedre forståelse har din personlige shopper om din stil.

The Cloakroom rabatkode

Jeg har fået en unik mulighed for at dele en rabatkode på 350 kr. til dig. Det fungerer ved at du går ind på nedenstående link, som vil føre  dig over på The Cloakroom og hjælpe dig igang med at oprette en bruger, tilpasse din stil og til sidst få leveret en masse lækkert tøj med posten.

For at få denne The Cloakroom rabatkode, skal du købe for minimum 1.100 kr. Hvis du i forvejen har hjulpet din personlige shopper på vej, og defineret nogle specifikke genstande du har brug for, kan du hurtigt og nemt bruge for 1.100 kr. Køber du præcis for dette beløb, vil slutregningen altså kun lyde på 750 kr.

Anmeldelse og review

Personligt har jeg bestilt The Cloakroom bokse en del gange efterhånden. Hver gang man får en boks, er det som juleaften, når der kommer en kæmpe boks med tøj, hvor man ikke aner hvad indholdet kan være. Der har været ting jeg kunne bruge i alle de bokse jeg har bestilt, men der er selvfølgelig nogen, hvor jeg har købt mere end andre.

Noget af det fede ved at bestille tøj, når de efterhånden har fået din stil 100 % på plads er, at de begynder at udfordre én lidt. Personlig går jeg meget i dæmpede farver, hvor der ikke er så mange specielle farver på, men i en af mine bokse fik jeg så netop dette (bundlet sammen med noget at det jeg plejer at gå i) – det var super fedt at få præsenteret noget nyt, så man ikke ender med at have den samme stil resten af livet.

Jeg er begyndt udelukkende at købe tøj via The Cloakroom. Dette har jeg gjort fordi jeg synes det er en bedre løsning end at handle i fysiske butikker, men også tøj webshops. Jeg kan både bestille noget bestemt, hvis der er noget jeg søger, men også bare klikke “Bestil”, og få noget nyt tøj til garderoben – jeg elsker det.

The Cloakroom priser

Priserne på tøjet i The Cloakroom boksen er de samme som du finder i butikkerne. Når jeg tænker på alt den ekstra service, man får ved The Cloakroom vs. at gå ned i en normal tøjbutik, synes jeg det er ret vildt de kan holde prisen på samme niveau. Med The Cloakroom får du både personlig shopping, fri fragt og fri retur, mens du betaler normalpris for det tøj du ønsker at beholde.

Hvis du bruger en The Cloakroom rabatkode fra deres nyhedsbrev, er der typisk et minimumskøb på 1.250 kr. eller lign. Dette skyldes nok, at det kan være svært for dem, at få det til at køre rundt, hvis du kun køber for 5-600 kr. Dog kan du sagtens vælge kun at købe for et par hundrede kroner, eller slet ingen ting – hvis du ikke kan lide det, du har fået i boksen.

Kvinder og piger?

The Cloakroom er p.t. kun for mænd, og du kan altså ikke benytte tjenesten som kvinde. Jeg kender desværre ikke til nogle online services, hvor du kan bestille personlig shopping til kvinder online, men ellers findes der selvfølgelig “offline alternativer”, hvor du steder som Magasin, kan få hjælp af en stylist til at vælge tøj.

The Cloakroom og Modomoto

Online-tjenesten The Cloakroom er oprindeligt en dansk startup, men blev i februar 2016 opkøbt af en tysk konkurrent, kaldet Modomoto. Personlig har jeg ikke oplevet nogen ændringer af produkter, service eller lign., efter de er blevet solgt. Det er altså ikke noget du mærker, som sådan, udover at der på tøjet står Modomoto på den lille pris-label.

The Cloakroom vs. Outfittery

Der findes to personlig shopper tjenester til mænd, nemlig The Cloakroom og Outfittery. Jeg har endnu ikke prøvet Outfittery, da jeg har været glad for The Cloakroom sidste første boks, men har du selv prøvet Outfittery, kunne jeg rigtigt godt tænke mig at høre din mening om dem, i kommentarerne.

Find også rabatkoder til , Drinkster og !

Forfatter: Tobias Hyldeborg

Jeg arbejder med SEO, webanalyse og online marketing, og skriver langt de fleste indlæg på denne blog. Udover arbejde på bureau, har jeg min egen lille virksomhed som driver denne blog og en række affiliate-hjemmesider.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. .