Lær ti finger systemet og skriv hurtigere

Tastatur til ti finger systemet

Ti finger systemet gør dig i stand til at skrive langt hurtigere. Der findes mange forskellige måder du kan lære det på, og jeg vil liste de bedste i dette indlæg. Skriver du meget, er tiden du bruger på, at lære ti finger systemet rigtigt godt givet ud – du ville kunne skrive hurtigere og behøver ikke kigge på tastaturet.

Denne side er et simpelt online værktøj til at lære ti finger systemet. Det er lidt pænere end fx Skrivemaskinen 10, men ulempen er, at det kører over flash. Der er i alt 48 lektioner, så der er altså opgaver nok. En god måde at komme igennem kurset på er, at tage en lektion eller to om dagen – og så kan du bruge ti finger systemet om en måned.

Lær ti finger systemet med 

Dette online tool hjælper dig i løbet af en række lektioner med at bruge ti finger systemet. I starten vil det måske være lidt kedeligt, da det ikke er rigtige ord man skriver, men derimod små koder for at lære at bruge tastaturet ordentligt. Værktøjet fungerer super fint, og viser for hvert tast hvilket finger du bør bruge.

Dette værktøj lærer dig i princippet ikke ti finger systemet, men kan derimod fortælle dig hvor god en hastighed du skriver med. Du får ét minut til at skrive en masse danske ord, og til sidst får du så et tal på hvor meget du har fået skrevet. Det kan være en rigtig god idé, at bruge et værktøj som dette før og efter du begynder med et af de andre værktøjer, så du får en idé om hvor meget du har forbedret dig.

Dette tool bruges mest af skoler, i de mindre klasser, men det gør det ikke mindre godt. Har du et barn i folkeskolen, som du gerne vil have til at lære ti finger systemet, kan du med fordel kontakte en lærer og fortælle om dette system – dog har de fleste skoler allerede en eller anden form for system til at lære systemet.

Har du fået mod at programmere nu hvor du har mestret ti finger systemet? Hvis ja, kan jeg anbefale at tage et kig på mit indlæg om at , hvor jeg har samlet nogle af de steder du kan lære det.

Forfatter: Tobias Hyldeborg

Jeg arbejder med SEO, webanalyse og online marketing, og skriver langt de fleste indlæg på denne blog. Udover arbejde på bureau, har jeg min egen lille virksomhed som driver denne blog og en række affiliate-hjemmesider.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 bedømmelser, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Loading...

Her tænker du på “Lær ti finger systemet og skriv hurtigere”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. .