Sådan tjener du penge på din modeblog

Vis blog uddrag eller fuldt indlæg på WordPress?

Når man har opbygget en læserskare, og begynder at få besøgende fra Google kan det være en god idé at kigge på hvordan man kan tjen penge på modeblog. Det er nemlig svært at holde motivationen, når man skal skrive blogindlæg op til flere gange i ugen, hvis man ikke tjener penge på det.

Nedenfor vil jeg komme med 3 forslag til hvordan du kan tjen penge på modeblog!

Tjen penge på modeblog med affiliate aftaler

Ordet ”affiliate” dækker over mange forskellige måder at lave annoncering på, men det betyder kort sagt at man får penge alt efter hvor mange kunder, man sender videre til en virksomhed. Man kan enten få en procentsats af den omsætning, som man skaber, en pris per klik, en fast pris per kunde eller en fast pris per tusinde visninger.

Fordelen ved denne annonceringsform er at du kan tilpasse den til lige præcis din blog. Hvis du skriver om et par sko, som du har købt I H&M, kan du linke til deres webshop via et affiliate link, og så får du penge, for det salg, som du skaber. Det betyder også at du kan undgå at vise irrelevante reklamer, som de besøgende bliver trætte af.

Google Adsense

Google har lavet et stykke kode, som du kan indsætte på din hjemmeside. Derefter vil Google læse dine tekster igennem og finde mere eller mindre relevante annoncer, som derefter vises på din hjemmeside. Du får penge per klik, og prisen per klik afhænger af hvor meget annoncørerne vil betale. Der er heldigvis mange penge i mode, og derfor er der formentlig også mange annoncørerne til dette emne.

Ulempen ved Google Adsense er at du ikke kan bestemme hvad der står i annoncerne, og du kan ikke helt undgå at der bliver vist irrelevante annoncer.

Bannerannoncering

Bannerannoncering er typisk noget, som du bliver tilbudt, når du har en populær blog. Du får cirka 30 kroner per 1.000 visninger.

Fordelen ved denne annonceringsform er at hvis du har en populær blog, som har et stabilt antal besøgende per måned, så får du en fast indtægt hver eneste måned.

Om gæstebloggeren

Mit navn er Andreas Linde. Jeg har blogget på forskellige platforme i 3 år. Det har primært været om markedsføring, iværksætteri og WordPress. Jeg har hjulpet et par modeblogs med at tjene flere penge heriblandt en top-30 blog, som gik fra at være på bloggersdelight og tjene 4.000 om måneden til at tjene over det dobbelte måneden efter på at flytte sin blog og lave affiliate links.

Jeg driver til dagligt Vitam, som er en portal, hvor man kan få Jeg har også en

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. .