TV2 Play gratis i to måneder

Få TV2 Play gratis med kampagnekode

Ved at se TV2 Play gratis får du adgang til et kæmpe katalog af kendte TV-programmer som “Hvem Sagde Vuf?”, “Dit Mit Vores Hjem” og “Station 2”, samt en masse gode film som “Klovn – The Movie”, “Blå Mænd” og “Julefrokosten”.

Play.TV2.dk gratis er efterhånden svært at finde, da TV2 har skruet ned for alle de muligheder der er for at få det, så når du først har fundet en mulighed som denne, er det jo altid en god idé at dele det med venner, kollegaer og familiemedlemmer.

Med et TV2 Play gratis login kan I sagtens være flere der bruger den, og derfor kan I skiftes til at benytte jer af tilbuddet, så I kan få fire måneder, eller måske seks måneder gratis.

TV2 Play gratis i 2 måneder med TV2 Zulu

 1. Send en SMS med teksten “ZULU” til 1234 (koster kun alm. SMS-takst).
 2. Gå ind på .
 3. Log ind eller opret dig som bruger.
 4. Tryk på “Køb Play”.
 5. Vælg “On Demand”.
 6. Vælg “Kampagnekode” som betaling.
 7. Indtast rabatkoden du har fået tilbage på SMS.

TV2 Play gratis i én måned med Live Fra Bremen

 1. Send en SMS med teksten: “BREMEN” til 1234 (koster alm. sms-takst)
 2. Du vil herefter modtage en kode.
 3. Denne kode fungerer som en “rabatkode”.
 4. Du skal nu lade som om du vil købe et normalt abonnement på TV2 Play, men i stedet for at betale for det, skal du skrive bonuskoden du får på din mobil.

1 måneds gratis TV2 Play som ny

Har du endnu ikke prøvet TV2 Play, behøver du hverken hemmelige links eller mærkelige kampagnekoder. TV2 Play er altid gratis den første måned, hvis du endnu ikke har prøvet tjenesten. Hvis TV2 Play er noget for dig, kan du efterfølgende benytte dig af mulighederne for endnu mere TV2 Play gratis ovenover.

Billig TV2 Play med Waoo

Bestiller du en af Waoo’s TV-pakker, kan du få to måneders gratis TV2 Play. Efterfølgende kan du få ‘Hele pakken’ til kun 39 kr. om mdn., som normalt koster 129.

Billigt TV2 Play med 3

Er du kunde hos 3, hvor du har et mobilabonnement eller andet, kan du få TV2 Play til en billigere pris. Du får en måneds gratis TV2 Play, og herefter kan du abonnementet til en reduceret pris – nemlig fra kun 59 kr. om mdn. for On Demand-pakken eller hele pakken for 109 kr. om mdn.

Andre gode tilbud

Jeg skriver jævnligt om gode tilbud på min blog, så som , med mere. Hvis du gerne vil have flere gode rabatkode, bør du følge med på min blog. Fælles for de rabatkoder er, at de aldrig løber ud og virker 100 %.

Forfatter: Tobias Hyldeborg

Jeg arbejder med SEO, webanalyse og online marketing, og skriver langt de fleste indlæg på denne blog. Udover arbejde på bureau, har jeg min egen lille virksomhed som driver denne blog og en række affiliate-hjemmesider.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (203 bedømmelser, gennemsnit: 4,44 ud af 5)
Loading...

2 meninger om “TV2 Play gratis i to måneder”

Lukket for kommentarer.