Uber rabatkode på 100 kr.

Uber rabatkode (tobiash28) til Uber gratis tur

Uber er en ny taxa-tjeneste i Danmark, hvor du kører med private, og betaler en langt lavere pris. Ved at bruge en Uber rabatkode (tobiash28) kan du få den første tur gratis, på op til 100 kr. – som du kommer meget længere med, sammenlignet med almindelige taxa-selskaber.

Uber Danmark er stadig relativt nyt, og ikke mange har prøvet det af endnu. Dem der har, er dog utroligt glade for det, og vil aldrig vælge en almindelig taxa igen. Én af de ting, som Uber gør godt er, at man skal bedømme hinanden. Som passager bedømmer du din chauffør, og chaufføren bedømmer også dig på en skala på 1-5 – de gode chauffører får turene først, og de gode passagerer får de bedste chauffører.

Hvis du endnu ikke har prøvet det, kan du bruge en Uber rabatkode (tobiash28), og komme igang ganske gratis. Denne kode giver dig adgang til en taxa på op til 100 kr., så du kan prøve det af, og se om det er noget for dig. Nogle folk er bange for at bestille en Uber, da det ikke er en rigtig taxa-chauffør der kører – mine personlige erfaringer med Uber er blot, at man får en langt bedre service og, at chaufførene kører super godt.

Uber rabatkode = tobiash28

Netop det med at man skal vurdere og anmelde hinanden efter hver tur, gør at både chauffører og passagerer opfører sig ordentligt – da man ved mange dårlige anmeldelser, vil man ikke kunne bruge Uber app’en senere hen. Anmeldelsessystemet fungerer altså som en “forsikring” for at både passager og chauffør opfører sig ordentligt.

Betalingen for en Uber taxa fungerer normalt ved, at du har dit kreditkort koblet op på app’en, hvor den automatisk trækker pengene, når turen slutter. Du skal altså hverken have penge, kreditkort eller smartphone op af lommen, når du er fremme ved din destination – du stiger bare ud af bilen, og så klarer Uber resten. Bruger du en Uber rabatkode, skal du selvfølgelig ikke bekymre dig om noget af dette.

Hvis du bruger taxa til erhverv, eller på anden måde har brug for, at kunne betale med flere forskellige kreditkort, er det muligt at tilføje flere forskellige kreditkort til Uber app’en. Her kan du fx have dit private kort, kortet til fælleskontoen, firmakortet eller et helt fjerde.

Sådan bruger du rabatkoden

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger er dette første step – !

 1. Åbn Uber app
 2. Tryk på menuen øverst til venstre
 3. Gå til “Rabatter”
 4. Indtast tobiash28

20 % rabat på hver tur

Når du bruger en Uber rabatkode, får du en gratis tur, men kunne det ikke være fedt at kunne spare op til 20 % på hver eneste tur du tager efterfølgende? Dette er faktisk muligt ved at rette lidt på nogle indstillinger på sin profil – og det er vel at mærke helt efter reglerne.

Hvis du gerne vil have billigere Uber fremover, kan du følge nedenstående guide. Det eneste du skal gøre er, at nedsætte drikkepengene til chaufføren, som standard er sat til + 20% af turens pris. Hvis du senere hen bliver glad for tjenesten, kan du selvfølgelig altid sætte den op igen (heltop til 30 %).

 1. (virker ikke på app)
 2. Gå til ‘Betaling’
 3. Scroll helt ned i bunden, hvor du kan se ‘Drikkepenge for Taxa’
 4. Her kan du så helt selv bestemme om du vil betale 0%, 10%, 30% eller en procent derimellem

Uber priser

Før du tager din Uber tur, kan du altid få pris-estimat, på hvad turen kommer til at koste. Vær opmærksom på at dette er et estimat, da den kan blive billigere/dyrere, alt efter hvordan hvor meget trafik og kø, der er på turen. Én ting er dog helt sikker; Du vil få en billigere rejse med Uber, fremfor en almindelig taxa. Nedenfor har jeg listet nogle priseksempler på Uber priser (uberPOP) i København.

Københavns Lufthavn -> Rådhuspladsen: 110-150 kr.
Københavns Hovedbanegård -> Dyrehavsbakken: 220-290 kr.
København Zoo -> Københavns Hovedbanegård: 61-76 kr.

Hvordan virker Uber?

Som passager fungerer det ved, at man opretter en konto, tilføjer et kreditkort og så er man klar. Når man åbner app’en går der lige et par sekunder med at Uber skal finde ens lokation, og så er man klar til at bestille en Uber vogn.

Som sagt, finder app’en selv ens lokation, så man slipper for lange samtaler med taxa-selskabet om hvor man er i verden. Hvis man vil, kan man også indtaste en slut-destination, hvor man både kan indtaste en adresse, virksomhed eller sted – som Københavns Lufthavn, Parken, Københavns Hovedbanegård osv.

Indtaster man en slut-destination vil der være mulighed for at få en ca. pris, inden man bestiller sin vogn. På den måde vil der ikke være nogen slem overraskelse over hvad prisen bliver. Hvis du gerne vil teste hvad en Uber pris ligger på, kan du nemt teste det af uden at bestille en tur.

Betaling

Betalingen på Uber er super simpel. Når du åbner app’en for første gang, bliver du bedt om at tilføje et kreditkort, hvor pengene skal trækkes fra. Når du så efterfølgende har kørt en tur, bliver pengene automatisk trukket for kortet, og du kan nemt og hurtigt komme videre, uden at skulle bakse med kreditkort, kontanter og lign. Bruger du en Uber gratis tur rabatkode, skal du kun betale, hvis turen koster over 100 kr.

Forsikring

En af de lidt større forskelle på Uber og en almindelig taxa er, at du ikke er helt forsikret på samme måde. Du kører sammen med en anden privatperson, som kun har en almindelig bilforsikring på bilen, og altså ikke en større forsikring, som taxa-selskaber har.

Prøv en Uber gratis tur rabatkode – tobiash28 – og se om det er noget for dig

Uber kode til alle biler

Uber har flere forskellige slags biler du kan bestille fra app’en, men uanset om du vælger en uberPOP, uberBIKE eller uberBLACK, kan du benytte dig af Uber promo code. Der kan være stor forskel på de biler der henter dig, hvorfor det også er vigtigt at kende forskel på de forskellige bestillingsmuligheder du har.

UberPOP

Med en uberPOP kan du være heldig at blive hentet i en Audi, BMW eller Mercedes, men også være uheldig at blive hentet af en gammel rusten Opel eller Citroen. Det er helt klart uberPOP der findes flest af i Danmark, og vil du gerne have Uber promo code til at prøve sådan en vogn, skal du blot bruge “tobiash28“.

UberBIKE

Har du behov for at have din cykel med, skal du bestille en uberBIKE – her er du nemlig sikker på at kunne få din cykel med. Personligt har jeg tit oplevet at almindelige taxachauffører behandler min cykel dårligt, når jeg vil have den med – dette har jeg aldrig oplevet med Uber, hvor de tværtimod er meget forsigtige.

UberBLACK

Er du til store lækre biler, og vil du være sikker på at have god benplads og blive hentet af en chauffør der har fint tøj på, skal du vælge uberBLACK, hvor du kan være sikker på at blive hentet af en Mercedes, BMW, Audi eller et andet lækkert mærke. Kunne du tænke dig at spare lidt penge på en luksus Uber tur, kan du også min Uber promo code til denne tur.

UberPOOL

Hvis en Uber gratis tur rabatkode ikke er nok besparelse, kan du fremover tage en UberPOOL vogn. Her kan chaufføren samle flere passagerer op på rejsen, og du kan dermed splitte regningen med de andre der kommer med. UberPOOL er dog ikke tilgængeligt i Danmark endnu.

UberEATS

Du kender Hungry og Just-Eat, men Uber har faktisk også deres take-away service, hvor du kan få leveret maden fra dit favorit pizzaria eller grillbar. UberEATS er endnu ikke tilgængelig i Danmark, og jeg tvivler også på om du kommer til at kunne bruge en Uber gratis tur rabatkode til servicen.

UberRUSH

UberRUSH er endnu ikke tilgængeligt i Danmark, men findes bl.a. flere steder i USA. Med UberRUSH kan du få leveret varer på rekord-tid. Har du fx en webshop som vil tilbyde levering indenfor en time, kan du tilbyde dette via UberRUSH. Der er p.t. ikke planer om, at servicen kommer til Danmark.

Uber i hele verdenen

Én af de fede ting ved Uber er, at du nemt kan finde få fat i en taxa i hele verden. Det fungerer på samme måde, uanset om du er i Danmark, Sverige, Frankrig eller et hvilket som helst andet land, som har Uber. Du kan dog ikke bruge din Uber kode til en gratis tur i andre lande, da tobiash28 kun gælder i ture betalt med DKK.

Danmark

I Danmark fungerer Uber, indtil videre, kun i København, men vil forhåbentlig udvides tjenesten til flere byer, efterhånden som efterspørgslen bliver større. Af og til kan man være heldig at området, hvor der kører Uber vogne, forstørres – fx så jeg flere Uber vogne i Roskilde, under Roskilde Festival.

København

Når du befinder dig i København, kan du ofte få fat på en Uber vogn på få minutter. Tjenesten er mest brugt om natten i weekenden, så man kan komme hurtigt hjem fra byen, men du kan selvfølgelig også tage en Uber til forskellige seværdigheder som Tivoli, Rundetårn, Amalienborg m.m.

Aarhus

Som Danmarks 2. største by, vil det højst sandsynligt være Aarhus, som vil være næste step for udrulningen af Uber i Danmark. Hvis Uber kom til Århus vil man fx kunne tage en vogn til og fra Den Gamle By, ARoS, Moesgård Museum og mange andre af de store seværdigheder i “Jyllands hovedstad”.

Odense

Da Uber kun er tilgængeligt i København lige nu, er der altså hverken mulighed for at bestille en vogn via app’en i Jylland eller på Fyn. Hvis Uber kom til Odense vil man fx kunne tage en vogn til og fra Odense Zoo, Den Fynske Landsby, Danmarks Jernbanemuseum og mange andre af de store seværdigheder i den største by på Fyn – dog kan du sagtens downloade app’en og indtaste en Uber promo code, mens du er i Odense, og måske skal til København i weekenden.

Andre steder og lande

USA

Uber er allerstørst i USA, hvor det også først startede op. Her kan du køre utroligt billigt, når du sammenligner med danske Uber priser, og samtidig har du langt flere muligheder for forskellige vogne, så du kan køre frem og tilbage til Frihedsgudinden, Det Hvide Hus, Walt Disney World Resort eller hvad du ellers skal opleve derovre.

Miami

Er du på ferie i Miami, er det utroligt nemt at komme rundt med Uber. Du kan fx bruge tjenesten når du skal til og fra lufthavnen eller hotellet, eller besøge seværdigheder som Miami Seaquarium, Miami Children’s Museum, Bayfront Park eller et helt fjerde sted.

London

Skal du på storbyferie til London, kan du nemt tage Uber fra og til de forskellige steder. Uanset om du skal besøge de populære seværdigheder som London Eye, Tower of London, Buckingham Palace eller mindre populære seværdigheder, vil du kunne tage en Uber vogn – husk at du ikke kan bruge Uber gratis tur rabatkoden i andre lande, da den kun gælder ture betalt i DKK.

Uber code

Selvom Uber efterhånden findes de fleste steder i verdenen, er det p.t. kun muligt at bruge rabatkoden tobiash28 i Danmark. Kører du Uber i udlandet, betaler du med lokal valuta, hvilket gør dine 100 danske kroner lidt ubrugelige. Dog kan du trøste dig med, at Uber ofte er endnu billigere i udlandet.

Uber kampagner

Uber laver ofte forskellige kampagner i deres markedsføring – det kan både være gratis is, helikoptur til Roskilde Festival, en tur med en kendt iværksætter, hvor du får lov til at pitche din virksomheds idé eller noget helt fjerde. Jeg har prøvet at samle nogle af de mest spændende og sjove kampagner nedenfor – det er dog ikke altid sikkert at du kan bruge en kode til Uber gratis tur ved disse kampagner.

UberCHOPPER

I forbindelse med Roskilde Festival 2016 var det muligt at bestille en helikopter til at fragte sig fra København til Roskilde, deraf navnet. Jeg er faktisk i tvivl om det var muligt at benytte en Uber kode til denne tur, da man fløj med luftfartsselskabet Copenhagen AirTaxi og BenAir. Prisen for helikopterturen var 3.999 kr. pr. vej, så 100 kr. fra eller til, havde nok heller ikke gjort det store.

#UberIceCream

En gang om året uddeler Uber gratis is, hvor du kan besille en helt speciel Uber Ice Cream vogn, hvor du kan få levereret gratis is til dit arbejde eller hjem. I 2016 kunne man bruge en Uber kode (ICEICEBABY) til at gå en gratis tur på 150 kr. – du kan prøve at teste om den stadig virker.

Uber gratis tur

Med en Uber gratis tur, kan du prøve konceptet af, uden at skulle have en krone op ad lommen. Rabatkoden tobiash28 giver dig 100 kr. Modsat almindelige taxaer, kan du rent faktisk komme ret langt for 100 kr. i en Uber – priserne er nemlig meget mere fordelagtige.

Uber nyheder

Der sker løbende nye ting i Uber app’en, og forretningen bag. Jeg vil prøve at samle nogle af de mest populære og nye nyheder nedenfor, men skriv endelig en kommentar, hvis du mener der mangler en vigtig nyheder – brug Uber rabatkode tobiash28 og oplev nyhederne i app’en med det samme.

2016/05 –

2016/05 – 

2016/04 –

2016/03 – 

2015/07 –

Uber historie

Uber er et Amerikansk transportnetværk, som nu er tilgængelig i rigtige mange lande verdenen over. De tilbyder både privat, taxa og limousinekørsel gennem deres forskellige services; UberPOP, UberBLACK, UberX m.fl. Virksomheden blev grundlagt i 2009, og hed dengang “UberCab”.

Virksomheden har ekspanderet voldsomt gennem deres Uber rabatkode ordning, hvor man kan bruge en rabatkode som fx tobiash28, og få en gratis tur op til 100 kr. Man kan altså prøve konceptet af gratis, inden man begynder at betale for at bruge tjenesten.

Uber logo

Uber logo med Uber kode

Uber har af flere omgange ændret deres logo. Sidste gang det skete, var der mange der brokkede sig over det nye logo, da det ændrede sig ret meget. Sidste gang de ændrede logo, var det dog en del af en større rebranding de havde sat igang, som ikke kun gjaldt logoet.

Uber Trustpilot

Der er mange forskellige holdninger til Uber og den måde de laver forretning på. Dette er tydeligt at se på , som ikke kun rummer positiv anmeldelse. Ved et hurtigt kig, ser det dog ud som om de fleste anmeldelser er lavet af sure taxa-chauffører.

Uber alternativer

Der findes ikke rigtigt noget alternativ til Uber i Danmark, udover en almindelig taxa selvfølgelig. Hvis man planlægger i god tid, kan man overveje at benytte GoMore til samkørsel, men det er oftere til længere ture. På globalt plan har Uber flere konkurrenter som Lyft, , Hailo og flere.

Lyft

Lyft er en Uber konkurrent, som endnu ikke er tilgængelig i Danmark. Uber er langt større end , både målt på hvor mange steder det er tilgængeligt, og hvor stor en omsætning de har – det betyder dog ikke, at det ikke kunne være spændende at få Lyft til Danmark, så der kunne komme lidt konkurrence på privat-taxa markedet. Ligesom der findes en Uber kode for en gratis tur, kan du benyyte TOBIAS146 i Lyft, til at få en gratis tur, hvis du er et sted, hvor servicen virker.

GoMore

GoMore er ikke en direkte Uber konkurrent, men en alternativ måde at blive kørt på, hvis man ikke vil betale de dyre taxi-priser. Med kan du både køre samkørsel, leje din egen bil eller lease en bil. Med samkørsel kan du fx få en tur fra København til Aarhus for omkring 150 kr.

Er Uber ulovligt?

Der har været mange sager med taxa-chauffører og retssager med Uber i Danmark, men indtil videre er der ikke faldt noget dom. Det betyder at du stadig kan køre Uber uden at være bekymret over noget som helst. Har du tidligere været bekymret og troet at Uber var ulovligt, kan du altså sagtens komme igang uden at komme på den forkerte side af loven – husk at bruge en Uber promo code, så du får 100 kr. gratis.

Uberman kampagne

Der har løbende kørt kampagner mod Uber, hvor Uberman nok har været den mest populære. Det er 3F der har stået bag, som har været imod Uber lige siden de kom til Danmark. Det ærgerlige ved disse kampagner er, at de ofte er ret primitive og taler ned til folk – måske nogle af de mennesker der er imod tjenesten, rent faktisk burde prøve Uber gratis tur med en rabatkode, og dermed kunne få et mere objektivt syn på sagen.

Invester i Uber

Uber har modtaget mange penge ved forskellige investeringsrunder, hvor bl.a. Citigroup, Gary Vaynerchuk, Goldman Sachs og flere har smidt penge i virksomheden. Hvis du gerne selv vil igang med at investere i denne virksomhed, vil jeg anbefale at du kontakter din bank, og så vil de være behjælpelig med dette – prøv dog lige en Uber gratis tur med en rabatkode først, så du ved bare lidt om konceptet. :-)

Bliv Uber partner

Kunne du tænke dig selv at blive Uber chauffør, er det relativt nemt at blive godkendt. Selvom en passager bruger en Uber rabatkode får du dine penge, da det blot vil være selve Uber, som vil miste en del af deres cut. Du bestemmer helt selv hvornår du vil køre, og kan dermed også selv bestemme hvor mange penge du gerne vil tjene!

Krav for at blive Uber chauffør

 1. Din bil skal være under 10 år gammel og i fornuftig stand.
 2. Minimum fem sæder og fire døre.
 3. Bilen skal være forsikret.
 4. Du skal have haft kørekort i minimum ét år.
 5. Chaufføren skal være over 21 år.

Chauffør løn

Du bliver ikke rig af, at køre som Uber chauffør, men kan sagtens tjene lidt lommepenge ved siden af dit almindelige arbejde. Hvis du vil tjene rigtigt mange penge på Uber, er der dog en anden måde at gøre dette på; ved at hyre nye medlemmer får du en kontant bonus – læs for eksempel om Joseph Ziyaee der tjener over en halv mio. på Uber. Man kan samtidig også tjene penge ved at hyre andre til at bruge sin Uber rabatkode, men her får man “kun” 100 kr., som kan kun bruges til en Uber tur.

Spørgsmål og svar (FAQ)

Nedenfor vil jeg løbende svare på forskellige spørgsmål, der har forbindelse til Uber, Uber rabatkode, pris osv. Du er altid velkommen til at stille et spørgsmål i kommentarerne, hvorefter jeg vil gøre mit bedste for at besvare det nedenfor – alternativt kan du kontakte Ubers danske afdeling.

Er Uber lovligt?

Som passager, er det fuldt ud lovligt at bestille og køre Uber. Kører du som chauffør, er det p.t. ulovligt, og flere Uber chauffører har allerede fået bøder for at køre Uber. Uber har dog valgt at anke den retssag de har tabt, så det er ikke endeligt, at Uber vil forblive ulovligt i Danmark.

Download Uber app

Uber findes til de fleste forskellige mobile styresystemer, og app’en bliver jævnligt opdateret. Lige nu kan du få app’en til , og . Min Uber rabatkode tobiash28 virker i samtlige apps, så uanset om du har iPhone, Samsung, Nokia eller andet mærke, kan du få 100 kr. gratis!

Indtast din Uber promo code direkte i app’en, eller !

Billede: Alexander Torrenegra

Forfatter: Tobias Hyldeborg

Jeg arbejder med SEO, webanalyse og online marketing, og skriver langt de fleste indlæg på denne blog. Udover arbejde på bureau, har jeg min egen lille virksomhed som driver denne blog og en række affiliate-hjemmesider.

Her tænker du på “Uber rabatkode på 100 kr.”

 1. Det undre dig slet ikke hvorfor uber er lidt billigere end lovlige taxaer??

  Da der ikke betales skat af kørselen og da man ikke betaler til den korrekte forsikring og da mange uberchauffører allerede er på sociale ydelser i forvejen så er det jo ikke svært at dumpe priserne ned .

  Dog er deres priser når det regner stort set på samme niveau som lovlige taxaer og ved events eller meget travle aftener så er de som oftest meget dyrere.

  Alle ubers pirattaxaer overtræder paragraf 1 stk 1 i loven om erhvervsmæssig person befordring.

  De har ingen tilladelse til at køre erhvervsmæssig og snyder altså samfundet på flere plan.

  20 af ubers pirattaxaer er på falske plader og yderligere 20 et på svenske nummerplader, sidstnævnte snyder den danske stat for hundredetusindevis af kroner i registreringsafgift.

  1 er på bulgarske nummerplader og 2 er på diplomat nummerplader.

  Hvorfor bruge en ulovlig pirattaxa tjeneste der ikke bidrager til noget som helst ud over at sende penge i skattely og resten uden om skattemyndigheder direkte ned i lommen på chaufføren.

  Der er trods alt en grund til at en lovlig taxa er lidt dyrere for den betaler nemlig sin skat og afgifter af alt sit arbejde. Så den er faktisk betydelig mere deleøkonomi end en uber pirattaxa nogensinde bliver.

  Hvorfor tror du at politiet den 7. December melder offentlig ud at dette er konkret pirattaxa kørsel.

  Hvor i er den uddannelse du har modtaget gratis via samfundet knækket? Hvor i består det smarte i at lave social løndump og organiseret sort økonomi til noget visualisering bruge.

  Tænk på det næste gang du sidder hos din læge der er betale via samfundet og at dpå et tidspunkt kan sende dine børn i skole og til tandlæge udenlandske du skal betale direkte for det.

  Den anden model du stiller op her er ikke brugbar for et civiliseret samfund som vores.

  Alt omkring skatteundragelse og forsikringssvindel er givet til politiet og SKAT samt taxinævnet og er dokumenteret.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. .