UnoEuro rabatkode til 3 måneders gratis hosting

UnoEuro rabatkode 2016 til gratis webhotel hosting - brug UnoEuro kuponkode E36GFH som kuponkode

Med en UnoEuro rabatkode (E36GFH) kan du få hele 3 måneders gratis hosting på Bronze, Sølv eller Pro webhotel. Hvis du mangler et billigt webhotel, er UnoEuro en af de billigste – og endnu billigere med rabatkode.

Du vil altså kunne få gratis webhotel i tre måneder, når du bestiller med en UnoEuro rabatkode. Du betaler altid for 12 måneder, når du køber UnoEuro webhotel, men med rabatkoden E36GFH, får du 3 måneder oveni. Du får altså 15 månederst hosting, for prisen af 12 måneder.

Som sagt, gælder denne UnoEuro kuponkode uanset om du vælger Bronze, Sølv eller Pro web hotel. Jeg har selv Bronze, og har aldrig haft brug for mere plads end det der er inkluderet i denne pakke. Hvis du har brug for mere plads, end hvad Bronze kan give dig, bør du vælge Sølv-pakken, og hvis du har brug for endnu bedre hastighed end Bronze og Sølv, bør du vælge Pro-pakken.

Guide til UnoEuro kuponkode

 1. Gå til .
 2. Vælg det domæne eller webhotel du ønsker at købe.
 3. I forbindelse med bestillingen skal du indtaste kontaktoplysninger, virksomhedsoplysninger (hvis du er en virksomhed) og adgangskode.
 4. Ved UnoEuro coupon-feltet skal du indtaste E36GFH.
 5. Du har nu fået tre måneders gratis hosting.

UnoEuro rabatkode = E36GFH

Selvom jeg faktisk ikke har prøvet andre webhoteller end UnoEuro, vil jeg mene, at de er nogle af de bedste på markedet. Jeg har haft hosted denne hjemmeside, og en del affiliate-sider hos dem, og der har aldrig været problemer med dem. Det er også derfor jeg ville anbefale denne hosting-partner, uanset om du har en UnoEuro kuponkode eller ej.

En enkelt gang kom jeg dog selv til at slette en masse vigtige filer ifht. til én af mine hjemmesider, og her var deres support meget hurtige og venlige til at hjælpe. Hvis det er krav for dig, at have telefon-support, skal du dog vælge en anden udbyder, da UnoEuro ikke tilbyder dette. Personligt har jeg det fint med dette – rent faktisk vælger jeg oftest e-mail eller chat, når jeg skal have hjælp, da man på den måde har svaret på skrift, og altid kan vende tilbage til det.

En anden god ting ved deres support, er deres Twitter tilstedeværelse. Ofte synes jeg det er den nemmeste og hurtigste måde at få fat i virksomheder på, da det går hurtigt, og man får et kort svar, eftersom der er en limit på hvor langt et Tweet kan være.

1 Click Installation

Med 1 Click Installation, kan du installere WordPress, Joomla, Drupal og Opencart med et enkelt klik. Du kan installere et hvilket som helst CMS på dit domæne, men disse fire kan klares med et enkelt klik – hvilket gør, at du ikke behøver nogen programmering-færdigheder eller lign. for at komme igang med din egen hjemmeside.

WordPress

WordPress er både verdens mest brugte CMS og meget nemt at bruge. Ønsker du din egen , er det super nemt at sætte op på UnoEuro, da de har 1-Click-Installer, hvor du kan installere det med ét klik – du behøves altså ikke have nogen teknisk kunnen overhovedet for at installere det!

WooCommerce webshop

Eftersom det er utroligt nemt at installere WordPress på UnoEuro, kan du også hurtigt få dig din egen webshop, med WooCommerce plugin’et. Dette er den mest populære løsning til, at omdanne din WordPress hjemmeside til en webshop med varelager, kortbetaling og .

Umbraco

Umbraco er et meget populært CMS, som ofte bliver brugt professionelt, modsat WordPress som både bliver brugt privat, til virksomheder, organisationer osv. Med UnoEuro’s 1 Click Installation, kan du få Umbraco CMS på dit domæne, med et enkelt klik.

Magento

Hvis du vil have en professionel webshop, kan du med fordel vælge Magento CMS. Modsat WordPress med WooCommerce, er dette lavet 100 % som et webshop CMS, med alle de muligheder du har brug for. Jeg vil dog anbefale at starte med Shopify eller WooCommerce, da disse CMS er nemmere at komme igang med.

UnoEuro kuponkode til 3 måneders gratis hosting

Når du bestiller dit webhotel, kommer du på et tidspunkt til betalingen, og det er her du kan benytte dig af en UnoEuro kuponkode. Jeg vil anbefale dig at gemme E36GFH til senere, hvis du ikke har brug for den lige nu, men du måske får brug for et nyt webhotel – og ellers er du også velkommen til at dele den på sociale medier.

Denne UnoEuro kuponkode har ingen udløbsdato, og du kan altså bruge den hver gang du opretter nyt webhotel. Det er forskelligt om man bedst kan lide, at have alle sine domæner samlet på et webhotel, eller om man ønsker at have webhoteller til hvert domæne. Min anbefaling er, at samle alle relaterede domæner på et webhotel, og så have et eller flere webhoteller til andre domæner.

Personlig mail med UnoEuro Webmail

Kunne du tænke dig en mail-adresse på dit eget domæne, som fx ditfornavn@ditefternavn.dk? Med UnoEuro er dette muligt, hvis du køber et webhotel. Det er super nemt, at sætte op, og samtidig også utroligt billigt, hvis du benytter dig af en UnoEuro kuponkode.

IMAP og POP3

UnoEuro tilbyder både POP3 og IMAP til deres mail platform. Hvis du læser mails fra flere forskellige enheder (din computer, smartphone og tablet fx), bør du benytte IMAP, da den synkroniserer om mails er læst, der er sat flag på, markeret som ulæst osv. Du kan nemt og hurtigt få adgang til IMAP og POP3 mails med en UnoEuro rabatkode 2017.

SMTP

Med UnoEuro’s egen SMTP server, kan du nemt sende udgående mail. Deres udgående mailserver findes på asmtp.unoeuro.com, og du bør benytte port 25, 587, 2525 eller 8080. Som almindelig bruger af mail, behøves du dog ikke kende til dette, da de fleste mail-programmer automatisk fikser alt det tekniske, når du sætter din mail op.

Mail opsætning

Vil du gerne bruge Outlook, Apple’s Mail eller et andet mail-program, er det relativt nemt at sætte op med UnoEuro. Der er nogle standard værdier som er ens for alle, og så er det selvfølgelig nogle felter hvor du skal skrive nogle personlige informationer, som din egen e-mail og adgangskode.

 • Server til indgående post: mail.unoeuro.com
  • POP3: 110
  • IMAP: 143
 • Brugernavn til indgående post: Hele din e-mail adresse
 • Adgangskode til indgående post: Koden du valgte, da du oprette e-mail adressen
 • Server til udgående post: asmtp.unoeuro.com (port 25, 8080, 2525 eller 587)
 • Brugernavn og adgangskode til udgående: Samme som brugernavn og adgangskode til indgående post
 • MX record: mx.unoeuro.com

iPhone

 1. Åbn app’en “Settings”
 2. Gå til “Mail, Contacts, Calendars”
 3. Tilføj en ny konto
 4. Vælg “Other” ved account
 5. Tilføj mail konto
 6. Indtast information i felterne
  1. Navn: Det navn du gerne vil have vist når en person modtager din mail
  2. Email: Den fulde e-mail adresse du gerne vil have tilføjet
  3. Password: Adgangskoden til din e-mail, som du valgte da du oprettede den
  4. Description: Beskrivelse af kontoen, så du selv kan holde styr på den (Privat, Arbejde etc.)
 7. Gå videre
 8. Vælg IMAP eller POP3 – jeg vil anbefale IMAP, da dine mails dermed synkroniserer tværs af dine enheder
 9. Gå ned til “Incoming mail server”
  1. Host name: mail.unoeuro.com
  2. User Name: Din e-mail adresse
  3. Password: Adgangskoden til din e-mail
 10. Ved “Outgoing mail server” skriver du “asmtp.unoeuro.com” og udfylder User Name og Password
 11. Gem og accepter eventuelle advarsler

UnoEuro rabatkode 2017

Rabatkoden E36GFH gælder for altid, så du skal altså ikke være bange for at den er udløbet. Uanset om du benytter dig af den i 2017, 2018, 2019 eller senere, vil du kunne benytte denne UnoEuro kuponkode. Den giver dig tre måneders gratis hosting, uanset hvilket webhotel du vælger.

Bruger du en UnoEuro rabatkode 2017 i dette år, vil du kunne komme igang med dit projekt hurtigere, i stedet for at vente. Mange bruger rigtigt lang tid på, at finde det bedste og billigsted at hoste sin hjemmeside, og af mine erfaringer, er UnoEuro det bedste, og også et af de billigste.

Backup på UnoEuro

UnoEuro tager dagligt backup af alle de filer du har liggende på din hjemmeside, så du aldrig har noget at være bange for. Dog anbefaler jeg altid at man også selv tager backup, så man er 110 % sikker. Personlig bruger jeg til dette.

Billigt webhotel med kuponkode UnoEuro

Uanset om du går op i god kundeservice, høj oppetid, billige priser eller noget fjerde, er UnoEuro et godt valg. Bruger du rabatkoden E36GFH får du oven i den billige pris, 3 måneders gratis hosting, og har altså de første tre mdr. fuldstændig gratis hosting.

UnoEuro Statistics vs. Google Analytics

Når du har dit domæne ved UnoEuro, kan du benytte dig af deres Statistics-funktion, som gør det muligt for dig, at blive klogere på hvor mange besøgende din hjemmeside har, hvor de kommer fra, hvilke side de besøger og meget mere – dog vil jeg personlig anbefale, at benytte Google Analytics, men når du har brugt en UnoEuro kuponkode, kan du jo selv tage et kig.

UnoEuro coupon til internationalt website

Hos UnoEuro kan du både købe danske og internationale domæner. Har du en virksomhed, som har brug for flere sprog, kan du med fordel købe et .com domæne. Bruger du en UnoEuro coupon som E36GFH, vil du kunne spare de første tre måneders hosting.

FTP tilkobling

Du får selvfølgelig login til FTP hos UnoEuro, så du nemt kan organisere dine filer på dit webhotel. Hvis du mangler en FTP klient, kan jeg med fordel anbefale , som dog kun fungerer på Mac. Skal du blot have WordPress på din nye hjemmeside, er det dog nemmere at gøre brug af deres 1-Click-Installer, som installerer WordPress med ét klik – alt dette får du med gratis, når du benytter en kuponkode UnoEuro.

SSL (HTTPS) beskyttelse

Det er nemt og hurtigt at få aktiveret SSL beskyttelse på UnoEuro. Selvom du måske allerede har et domæne med http, kan du sagtens omdanne det til et https, og dermed få øget sikkerhed og SEO-fordele. Husk i den forbindelse at redirecte alle HTTP-sider til HTTPS. Du kan ikke bruge UnoEuro rabatkode 2017 (E36GFH) til SSL beskyttelse, men det koster heldigvis kun 1,25 EUR (9,29 DKK) pr. måned.

VPS (Virtual Private Server)

Er du ude efter en VPS til din hjemmeside, tilbyder UnoEuro tre forskellige løsninger til dette. Har du netop startet en ny hjemmeside, vil en Virtual Private Server ikke være den rette løsning, men har du en stor hjemmeside, med meget trafik, kan UnoEuro’s fordelagtige priser på VPS være et godt valg.

Drift

Hvis du går meget op i, hvor driftsikker dit webhotel er, kan du trygt vælge UnoEuro. Du kan altid tjekke driftstatus for de forskellige servere, samt se planlagte ændringer. Har du en stor kampagne du skal lancere, kan du med fordel planlægge den, så den ikke falder sammen med en opdatering eller lign.

Se selv den aktuelle .

UnoEuro affiliate program

Vil du gerne tjene penge på at henvise folk til UnoEuro, kan du optjene kommision på dette ved . Fortæl evt. dine besøgende om UnoEuro rabatkode 2017, E36GFH, som giver tre måneders gratis hosting – det kan måske skubbe brugeren mod en beslutning om at købe.

Forfatter: Tobias Hyldeborg

Jeg arbejder med SEO, webanalyse og online marketing, og skriver langt de fleste indlæg på denne blog. Udover arbejde på bureau, har jeg min egen lille virksomhed som driver denne blog og en række affiliate-hjemmesider.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 bedømmelser, gennemsnit: 5,00 ud af 5)
Loading...

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. .