WordPress – Vejen til nem succes

CMS systemet WordPress har igennem tiden eksploderet med hjemmesider rundt omkring på internettet. Disse hjemmesider kan være alt fra personlige blogs til firma blogs, men hvorfor?

Du har sikkert lagt mærke til at de fleste af de hjemmesider du besøger bruger WordPress, jeg vil komme ind på hvorfor det bliver brugt så meget. Det gratis CMS system som oprindeligt blev lavet til at blogge med. Det er gratis og derfor har du én udgift mindre til din hjemmeside, denne besparelse ikke den mindste da det koster rigtigt mange penge at få en professionel til at kode en hjemmeside fra bunden for dig.

WordPress har overhalet mange andre CMS systemer som Joomla, fordi dette system er meget brugervenligt og nemt at optimere til din hjemmeside, men nu jeg snakker omkring at optimere din hjemmeside, har WordPress rigtigt mange fordele. WordPress har en funktion som lader dig rette i .php-filerne mens du er logget ind som admin, altså de lader dig rette i deres systemer så du kan tilpasse det til at passe til dine behov. Dette gør at du faktisk kan kode hele WordPress om og lave det til en hel anden slags hjemmeside system end det oprindeligt var.

WordPress har også udviklet sig meget i plugins. Plugins er en rigtig stor fordel for dem som ikke er de bedste indenfor at danne hjemmesider fra bunden. Der findes rigtigt mange forskellige plugins, men nogle af de mest kendte er plugins som , og allerede her er vi på vej til succes, fordi disse plugins er udviklet så godt at du faktisk kan optimere hele din hjemmeside med to klik, i forhold til hvis du selv skulle sidde i koderne og optimere din hjemmeside, dette ville mange folk undlade fordi de ikke vidste hvordan de skulle gøre, eller skulle til at have fat i en professionel.

WordPress har efterhånden også rigtig mange som tager sig tid til at lave forskellige designs til wordpress. Dette er en rigtig dejlig funktion fordi at man ikke kan bruge det samme tema på alle sider da det er vigtigt at man rammer sin målgruppe og får et ordenligt brand på sin hjemmeside. Branding er rigtigt vigtigt for din hjemmeside da dette gør at folk kan huske din hjemmeside og måske endda kommer tilbage og læser videre på din hjemmeside – Og igen er WordPress meget brugervenligt, én som aldrig har lavet en hjemmeside ville kunne finde ud af at lave sin egen personlige blog med et flot tema som er SEO optimeret.

Så jeg vil helt sikkert også forslå WordPress til andre, da det fungere rigtigt godt og meget nemt at bruge. Jeg bruger det selv på alle mine hjemmesider.

Kevin har i nogle år arbejdet meget med WordPress og vil nu gerne arbejde mere med affiliate og SEO optimering. Hans erfaringer bliver skrevet på hans blog.

5 meninger om “WordPress – Vejen til nem succes”

 1. (Prøver lige igen)

  Fint indlæg – Jeg er selv stor WordPress og er helt enig med dig i, at de mange (og ofte gratis) Plugins til WordPress er en af platformens helt store styrker.

  Her kommer lige et par navne på nogle af de allerbedste plugins.

  Google Analytics For WordPress by Yoast
  WordPress SEO by Yoast
  W3 Total Cache
  Contact Form 7
  Easy WP SEO (koster cirka 200 kroner, men er guld værd for folk, som har brug for at skrive søgemaskinevenlige tekster).
  SI CAPTCHA Anti-spam

  Mvh Troels Kjems –

 2. Lag en
  flott hjemmeside om deg selv, familien din eller kanskje hobbyen din. Med
  123hjemmeside benytter du Norges mest populære hjemmesideservice med mer enn
  60.000 aktive hjemmesider. Få egen www-adresse og opptil fem e-postadresser.
  Prøv gratis nå!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. .